نظارت و ارزشیابی

نظارت و ارزشیابی

نظارت و ارزشیابی

نظارت و ارزشیابی

مبادا که نکوکار و بدکردار در نزدت یکسان باشند، که آن رغبت نکوکار را به نیکی کم کند و بدکردار را به بدی وادار نماید.
"حضرت علی علیه السلام "


مدیر وبلاگ : محمدحسین زاده کافی

طبقه بندی موضوعی
کلمات کلیدی
بایگانی
مطالب پربحث‌تر
نویسندگان
پیوندها

راهنمای تکمیل فرم «ارزیابی عملکرد کارمندان»

جمعه, ۵ شهریور ۱۳۹۵، ۰۹:۲۵ ب.ظ

شرح عوامل ارزیابی

فرم ارزیابی عملکرد با توجه به دو دسته از اطلاعات تکمیل می شود. دسته اول ناظر بر مشخصات شغل و شاغل و نیازمندی های دستگاه با ماهیتی معین است که بند های 1 تا 14 فرم را در بر می گیرد. اطلاعات این بخش شرط لازم برای ادامه فرایند ارزیابی به شمار می آید. دسته دوم ناظر بر ارزیابی ارزیابی عملکرد کارمند مشتمل بر ارزیابی دانش، مهارت و رفتار وی در سازمان است که ردیف های «الف» تا «ی» از بند 15 را شامل می شود.

نکات اصلی برای تکمیل فرم:
-    خلاصه ای از مستندات مربوط به بندهای «ب»، «ج»، «ز»، «ح» و «ط» حسب مورد باید پیوست فرم قرار گیرد.
-    درج شماره و تاریخ فرم، پس از تکمیل بند 18 انجام می شود.
-    تعیین امتیاز هر عامل صرفاً متکی بر اقدامات و مصادیقی است که در دوره ارزیابی (همان سال) شکل گرفته و تعریف شده اند. بنابراین به هیچ یک از اقدامات مربوط به سال های پیشین امتیازی تعلق نمی گیرد.
-    در تعیین امتیازات هر عامل، اقدامات و فعالیت هایی مورد توجه است که در راستای انجام مأموریت واحد متبوع و مرتبط با وظایف محوله باشد.
در رابطه با عواملی که امتیاز آن ها در یک بازه عددی(عالی «15-12») تعریف شده است، امتیاز باید متناسب با عملکرد فرد محاسبه شود(عددی بین 12 تا 15).
•    امتیاز پایبندی به ارزش های سازمانی، اخلاقی و دینی با توجه به مفاد سوگند نامه، منشور اخلاقی دستگاه و سایر مستندات مورد نظر دستگاه، تعیین می شود.
•    امتیاز وقت گذاری در انجام وظایف محوله متناسب با کیفیت عملکرد کارمند در ساعات غیر وقت اداری، محاسبه می شود و زمان صرف شده به عنوان اضافه کار فارغ از کیفیت عملکرد و بهره وری حاصله، ملاک ارزیابی نیست.
•    معیار کیفیت انجام وظایف و ارائه خدمات، بیانگر میزان سرعت و دقت کارمند در انجام وظایف و صحت و مطلوبیت ارائه خدمات از جانب وی است که با توجه به ویژگی های عمومی و اختصاصی شغل مورد تصدی معنی می یابد.
امتیاز خلاقیت و ارائه پیشنهاد های ارزنده، یا بر اساس پیشنهاد های اثربخشی که کارمند با هدف کاهش زمان و یا مراحل انجام کار، صرفه جویی در هزینه ها، افزایش کیفیت خدمات و افزایش بهره وری در سطح فردی، واحد سازمانی و یا دستگاه متبوع ارائه می دهد و یا با توجه به پیشنهاد های مورد تأییید کمیته پذیرش پیشنهادها (بخشنامه شماره 195940/1900 مورخ 24/10/1381 سازمان مدیریت و برنامه ریزی) تعیین می شود.

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۵/۰۶/۰۵
محمدحسین زاده کافی

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی